Bloggmeny

NLT,s sportchef o Sven Ingers countryshow...

lördag, 09 december 2006 01:28, Politik

Läste att NLT,s sportchef inte tror att det blir nån bandyhall för i Lidköpings kommun går allt i långbänk. Undrar om NLT sporten vet någonting mer än sportresultat. Om man bemödat sig med att intervjua någon som är involverad i hallbygget hade man fått veta att föreningarna ägnat sej åt att slåss inbördes under året.Jag har bara kunnat följa och titta på.Hotet emot en ishall ligger hos bandysporten i stort.Jag får varje dag mail o samtal som säger att bandyn är en döende sport.Ser också att Boltic-Göta stängt av 3 supporters för olämpligt uppträdande.Bra gjort.Någon sådan reaktion har jag dock inte hört från Villas ledning.Där ägnar sig numera spelarna själva åt att prata ur sej ur matcherna..Vem stänger av en ledning??..ler... Ikväll var jag på julshow på Parketten.Inger Nordström country xmas show.Trevligt o god stämning.Bra naturligtvis med Sveriges folkkäraste artist Sven Erik Magnusson.Hela hans show var allsång. Emellan musiken framträdde Martina Swärd.Givetivs hade mina vänner i bandet gjort en "kupp" så jag blev uppropad för att få en julklapp av martina,denna fina strumpa.. Tack Inger,bandet o martina. En stor tack till Inger för att hon kontaktade Sven Erik.Givetvis har sven mått jädrigt dåligt efter fyllekörningen och att snabbt få stå på scen igen är bra för rehabiliteringen.Att möta publiken och att se förlåtelsen är mycket viktigt även om det efteråt visade sej att problemen tydligen är jättestora,Sven är dock en levande legend o kultman.Tack...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Börjar bli en kul följetång det här med bandyn, hallen och ffa Villa och dess supportrar. Dessutom är det ju uppfriskande att politiker alltid är politiker - alla andra beter sig dumt o konstigt åt, men att dom själva skulle ha någonting med det hela finns inte på världskartan!! Du kommenterade bolticmatchen häromdan och hyllade då klacken. Det är bra, men du missade att det fanns ett gäng 14-åringar på matchen som ägnade sig åt att skrika könsord och mucka gräl med bolticsupportrarna och fortsatte med det efter matchen likaså(utanför stadion)! Jag tycker att kommunen har misslyckats kapitalt när stadens ungdomar uppför sig på ett sådant sätt. Kan man inte stänga av dom från kommunen???

Jock - 09 december 2006 00:00