Bloggmeny

NLT har blivit kvällstidning...

lördag, 14 november 2009 17:58, Politik

Efter alla år med den seriösa dagstidningen NLT får man ändra förhållningssätt.Tydligen har konkurrenten Lidköpingsnytt blivit för mycket för en tidning som haft monopol.Med den markant förändrade journalistiken till kvällstidning får man utgå ifrån det i framtiden. Jag är vaccinerad nu.Jag blev uttagen i egenskap av ordförande i krisledningen.Det har aldrig varit på tal att politiker i allmänhet som i Uppsala skulle vaccineras.Ändå sprider NLT denna uppfattning. Svagt.. Dessutom fick jag ett mail där det stod att det var tid att vaccinera sig.Eftersom jag känner massor med personer som blivit vaccinerade såg jag mej inte som någon förturs person.Hade det varit för 3 veckor sedan men det är nu.Kommunens 3000 doser är slut..ja kommunen har fått egna doser och ansvarig MAS informerade mig att alla riskgrupper är vaccinerade. Dessutom börjar vaccineringen av allmänheten på måndag. Är det ett "brott" att vaccinera sig på fredag e,m istället för på måndag förmiddag. GT hade åkt upp från Göteborg för att skriva om denna av NLT påhittade skandal men de visste inte vem jag var utan ägnade sig åt annat när jag var där..ler..1000 personer kommer att vaccineras per dag fr.o.m måndag. Skall NLT o GT bestämma när det är tid att vaccinera sig.Är det plats nr 12.042 eller skall jag få sista sprutan.Detta med NLT är inget hastigt påkommet jag har funderat ett halvår vad som hänt.Tidningen verkar bojkotta positiva nyheter.När kommunen arrangerade en internationell konferens med topp inom akademin avseende social ekonomi skrev man inte ett ord.Presskonferensen avseende Lidköping som tvåa i Sverige avseende lägst avgifter kom man inte på. Bio Energy days med alla amerikaner verkade vara ointressant.Företagsträffen med årets tillväxtföretag,skolprofil och företagare plus hela kvällen var ointressant,,inte ett ord. Jag kan fortsätta. Samtidigt när man läser alla anonyma insändare,,,har det alltid varit så här i samhället fast man inte blivit framsläppt?Eller är det något allvarligt på gång i konungariket med ett nazi inspirerat parti på väg in i Riksdagen. Läser man en del personer som NLT hetsat på mig med sina felaktiga rubriker så vill de säkert sätta en Pirya på mej,,ler.. För jag tycker det är för jävligt med denna hetsjakt när allmänhetens vaccinering börjar måndag morron och jag vaccinerades fredag e.m. Alltnog,,Anledningen till att jag visade Pirayan är att en av mina vänner i Sydamerika blivit utvecklingschef för ett biosfärområde i Venezuela.Camp Boca Tigre.Ligger ute i junglen efter Orinoco floden.Södra Vänern har nyligen blivit biosfär med kontoret i Mariestad.Kanske en fin samarbetspartner i Boca Tigre.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Spindeltrafiken och liknande automatiskt genererade träffar på Lidköpingsnytt räknas som en besökare vardera per månad. Det är omkring 20 sådana per månad. Efter registreringen räknas dessa som träffar - vilket är en uppgift som aldrig redovisas. Automatisk trafik räknas inte heller som besök.
På Lidköpingsnytt ser vi oss inte som konkurrenter till någon - bara som en till som försöker vara till nytta för läsare.
/Lidköpingsnytt

Björn Smitterberg - 20 november 2009 00:00

att minst 95 % skulle vara falsk statistik kan givetvis inte vara sant,,,Då skulle jag inte ha så många läsare..ler...Samma med LN...

kjell hedvall - 20 november 2009 00:00

Man kan ju tycka att LN inte är någon konkurrent ur många hänseenden.På NLT ser man dock dem som en konkurrent...Lite lustigt att det var just NLT,s server som så flitigt besöker LN hemsida varje dag.

Kjell Hedvall - 19 november 2009 00:00

Lidköpingsnytt är väl ingen konkurrent till NLT. Lidköpingsnytt vill få ut budskapet att över 40 000 besöker tidningen i månaden. Det dom glömmer är att MINST 95% är internetspindlar/bootar som käkar statistik :-o

C - 19 november 2009 00:00

Tycker det är helt underbart att du ändrar i dina blogginlägg *efter* du publicerat dom...
Måste politiker ta bort/ändra/justera det som en gång sagts när det blir frågeställningar?
Är det en medfödd gen kanske?? :)

Ulf - 16 november 2009 00:00

Nu var inte sidan färdig.när jag lade ut den.
kompletteringar dan efter med bild bl.a
jag har lite annat att göra som alla vet.
Annars tycker jag det är hlet fantastiskt att NLT idag tagit bort hela den felaktiga artikeln om att gå före..på deras nätupplaga.Idag har massor med Lidköpingsbor vaccinerats,,Är dessa timmar värt denna skitjournalistik med jämförelser med Uppsala som lät alla politiker gå före..

kjell hedvall - 16 november 2009 00:00

Du vet ju Kjell att vi bor i Nepotismens Högborg och dessa sammankomster samt din ställning passar inte in i NLT´s "fina" värd...stå på dig för faen.

TG - 14 november 2009 00:00