Bloggmeny

Njutningen

fredag, 20 oktober 2006 16:52, My horses

Då kan jag presentera ytterligare en fin häst. Njutningen heter hon och är efter Ljusningen. Pappa heter Victory Party.Han har börjat bra med sina tvååringar i Sverige.Njutningen tränas av Olle Elfstrand och sköts av Adolf Kämpäs.2 riktigt gamla rävar inom svensk trav. Njutningen gick premielopp på Åby igår och fick därmed en premie på 20.000 kr.Nu får vi se om hon klarar kval innan November, då erhåller hon ytterligare 5000 kr. Tyvärr så räcker inte min kamerablixt till när det är mörkt så bilder från loppet blev ej bra.Men 2 fina foton från förra årets bete när hon var 1 år får ni se här.Njutningen är en stor dam. Sedan en bild från igår när hon var på väg ut från stallet - 2 år men en bastant häst under tillväxt ser ni här. Lägesrapport från de övriga hästarna: Speed Kills är i full form men får ej starta eftersom han inte har poäng- trist.Ett lopp den 8/11 väntar. Kommer han inte med får han gå till Danmark.Har väntat i 7 veckor på att få starta.En annan baksida i travet att man inte får tävla. Rysningen är kastrerad -tränas för comeback.Har aldrig vart nåt fysiskt fel på honom.Däremot en het skalle. Stormningen är också kastrerad - Enligt Jacob slänger han ena frambenet fel i högre farter så vi får se. Crowns Victory har gått till Borås som kompishäst. Framtiden får utvisa om jag satsar igen-Inget fel på hästen mer än felaktig hantering. Peace Road - Skall köras in-sista avkomman efter Mary Cristy som numera betar i vår herres hage.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*