Bloggmeny

Närradion 20 år-93.8 MHZ

torsdag, 19 oktober 2006 15:10, Politik

På lördag firar Närradion i Lidköping-Radio Lidköping 20 år. Öppet hus i studion mellan 10 och 14.00.Studions ingång är baksidan av det hus som ligger emot Folkets Hus-Sevillagatan.Jag har haft förmånen att vara ordförande i nästan alla år. Rolf Synnerdahl jobbar på Radio Lidköping. Annars har det varit lite halvlugnt de sista dagarna.Jaa långa arbetsdagar som vanligt och Kommunstyrelsens au med bl.a ishallfrågan men ur min synpunkt inga stora eller besvärliga frågor. Besvärligt har det dock varit i regeringen.Noterade att det var världsrekord-det har aldrig hänt förut i något land- att 2 ministrar fått avgå direkt efter att de blivit utnämnda.Jag tror att vi kommer att få se fler ministrar avgå denna 4 årsperiod.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*