Bloggmeny

Närebo Julrock

onsdag, 13 december 2006 01:45, The Politicans

Ikväll spelade vi på Närebo.En relativ nyöppnad gårdsrestauration viket drivs av gårdens ägare familjen Carlander.Beläget på vägen mot Örslösa strax efter rondellen.Man satsar på närproducerat och all mat är av hög kvalité.Julbord givetvis i dessa tider,med julrock. Vi gjorde som vanligt ett gott kvällsarbete.Konserten började lite segt eftersom en man bland gästerna inte accepterade ljudvolymen.(Som var mycket låg).Mannen bröt helt sonika av oss,vilket fick oss att fundera på tillståndet.Till slut la jag på bordsdukar på trummorna för att dämpa..Fast ni kan fatta själva hur lätt det är att spela trummor på bordsduk,,ler..Till slut kom vi igång och det var riktigt bra drag.Vi fick ge extranummer.. Kenneth hade jobbat hårt med jullåtar,,vilket var nytt för oss....Vi körde.White Christmas,Jingle Bells.Santa Lucia,Rudolph the raindeer samt Eagles jullåt. Please come home for christmas. Kenneth spelade gitarr med bravur....kanon. Spela trummor på julduk i ett växthus,ler..gör om det...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*