Bloggmeny

Nära att krocka,,med cyklist...Delicious i konkurs.

måndag, 14 juli 2008 21:58, Politik

Tänkte skriva av mig på alla cyklister som cyklar emot enkelriktat och på gågatan och torget. Var ytterst nära att krocka med en tjej som kom cyklandes på Källaregatan emot enkelriktningen.Även om hon gjorde fel vill man inte skada någon. I Lidköping cyklar man hur som helst. Iallafall förtogs ämnet av kvällens nyhet att Delicious gått i konkurs. KM O TG gjorde ett seriöst försök att få fart på verksamheten. Lidköping är fortfarande för litet tydligen. Det har alltid varit så att det bara gått bra för ett nöjeställe. Så länge måndagskonceptet höll sig till måndagar har det funkat med två. När man nu börjat med tisdax och olika åldersgränser så blev även tisdagen en nöjeskväll som konkurrerat med måndagen. Tråkigt iallafall. Det är märkligt att ställen som är byggda för nöjen och som inte stör inte kan funka. Det är ständigt klagomål och intressekonflikter mellan nöjen,musik,disco och hotellgäster och grannar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*