Bloggmeny

Några dagar i arenan.

söndag, 07 mars 2010 12:02, Politik

Trevligt att arenan blivit så lyckad och utan tvekan är det en succé.Villas restaurang under ledning av Jonas Nissmo har bråda dagar och brist på utrymme. Vi har 2000 m2 på tredje våning så allt går att lösa.I fredags var kommunstyrelsens au + alla ordf/2vice ordföranden samlade i arenans konferensdel.Fungerade utmärkt med fika och restaurang strax intill. Vi pratade om politikerrollen i framtiden. En fråga som ständigt är aktuell men det gäller att hänga med om vi skall ha några förtroendevalda kvar. Utvecklingen är att antalet minskar snabbt och i vissa fall har partierna svårt att rekrytera. Kraven från arbetsgivarna är för hårda för att kunna satsa på samhället. Vi fick hemläxa tills nästa träff. Det var att komma tillbaka med hur mycket tid vi ägnar oss åt kommunen,partiet och medborgarna. För min del blir det till 90 % kommunen.Fast man är utsedd av medborgarna finns det knappt nån tid till dem. Skall vi ha det så?? Något att tänka på.När man sitter i konferensdelen har man full utsikt över arenans isyta. Trevligt och se hur lätt det är i Lidköping.Allmänheten kom in,snörade på sig skridskorna och åkte runt.Barnfamiljer och ungdomar. Allt är öppet och kostar inget. Sedan var det tid igår för Villa emot Hammarby. Över 30 nya högtalare är installerade och jag fick ta emot tack för det fina ljudet. Det blir rejält tryck med bra ljud. I TV sändningarna har man öst beröm över vår fantastisk fina arena.Trevligt. Vill påstå att matchen mer eller mindre avgjordes när Villa missade en straff.Istället för att ta ledning och öka på tog Hammarby över. För mig är det en sport att fotografera bandy eftersom bollen rör sig så snabbt. Jag har ingen proffskamera med motor som nästan filmar.Att fånga en boll när man har en tiondels sekund på sig är sport för mig. Här ser ni hur Hammarbys målvakt tar straffen. Nu får vi se om Villa vinner nån match på Zinkensdamm. Då blir det spel hemma på lördag.Hoppas det. Det är nämligen mycket trevligt i arenan.Fler borde besöka och uppleva atmosfären. Jag träffade och satt med Bert Karlsson under första halvlek.Vi går igång nu och ser på förutsättningarna att arrangera uttagningen i Melodifestivalen 2011. Kostar en del men borde vara en angelägenhet för hela Skaraborg.Med sponsorer är det inte alls omöjligt utan en realitet.Bert tyckte att hallen är perfekt att arrangera i. Bodil tjejen i Timotej får symbolisera festivalen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*