Bloggmeny

Mycket rikt och givande liv,,men

söndag, 04 december 2011 15:54, Politik

Jag lever ett mycket rikt och givande liv. Får vara delaktig i fantastiska händelser.Goa människor och   får jag  vara med och utveckla Lidköping.

Fotograferandet och musiken berikar ytterligare. Förra lördagen hade vi jamsession i bluesklubben.Det var mycket givande att spela med andra musiker.

Från Kina får jag mail att jag måste komma tillbaka och spela och prata om framtidens gröna samhälle.Ja inte bara mail.De har egna sajter nätet som är kinesiska men funkar samma sätt som Skype,delvis Facebook och Youtube.När jag lämnade Chengdu  fick jag information att jag blivit superstar.

Har svårt att förhålla mej till detta men man har hjälpt mej att starta en sida Q zone.Jag har snabbt fått 150 vänner i fancluben och det strömmar in folk varje dag. varav jag pratar med flera också varje dag..Att detta naturliga sätt inblick i Kinesiskt leverne,tänkande,kultur och politik trodde jag aldrig skulle vara möjligt.Det mesta som jag fått i mej i Sverige om Kina är fel.Öppenheten är betydligt större.Folk skriver om allt Q zone.Nu senast var jag inne i ett samtal om dödstraffets avskaffande.Just nu är det bara 147 miljoner inkopplade...hahah,

Jag kommer att åka till Xindu igen i April oavsett vilka som åker med .Jag räknar med att betala själv slipper det bli tjat om det. Målet är dock att The Politicians skall spela in Xindu bl.a.

Jag skrev men,,,,för det finns hela tiden en baksida.Jag har folk som inte orkar med att det går bra eller är positivt. Avundsjuka,försök att ständigt svärta ner mitt namn,baktaleri,skitsnack,fantasier och lögner kommer till mej ständigt.Jag skall ta ett exempel från igår.

Eftersom jag känner många musiker var jag gruppen Red Tails releaseparty  Italia.Ta med dej kameran sa trummisen till mej.

Jag fotade och filmade.Senare kvällen dök en grupp goda vänner in.Vänner som jag bl.a är mentor till i nyföretagaregruppen.

Goa och glada ville de att jag skulle ta kort dem.Efter detta kom det fram en kvinna i 37 årsåldern som var både nedsättande och kränkande emot mej.

Det är ingen idé och säga något i sådana lägen.Dumhuvuden finns....Men det är trist. En annan kategori är män som vill slåss. De finns alltid och man får hantera det genom att prata. Jag har några händelser som jag skall skriva om i mina memoarer.

Detta var mina kompisar som jag tog kort ..

Abropå att bli hatad eller älskad...så är jag som Olof Palme..Antingen eller....Jag förstår inte varför vissa älskar mej samma sätt som andra hatar.

Jag fick min första kamera i julklapp 1962. En Kodak.Jag var elva år och det var den bästa julklapp jag någonsin fått.

Jag började att fotografera och idag kallas jag för proffsfotograf. Givetvis har jag många intressanta bilder i arkivet. Jag har börjat föra över dem digitalt.

Denna tog jag 1979 när Olof Palme gästade Lidköping. Några månader tidigare hade kärnkraftverket Three Mile Island smällt i USA.

Kärnkraftsdebatten var som högst och Olof Palme deklarade från denna talatstol att Sverige skulle till folkomröstning i kärnkraftsfrågan.

Det är 32 år sedan och frågan om energi som inte skadar natur och människan är inte löst.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*