Bloggmeny

Mycket nu

torsdag, 06 september 2007 00:39, Politik

Så här efter sommaren drar verksamheten på rejält. Just nu arbetar jag med folkhälsofrågor: övervikt, droger, alkohol, våld. Brottsförebyggande verksamhet, internationella frågor,näringspolitik - med flera intressanta uppslag som skall ge jobb till lidköpingsborna i framtiden -. En ny chef till Utbildningsförvaltningen. Victoriahuset. Utvecklingen vid Framnäs. Kommunen har köpt in "Bacho" fastigheten på Änghagen för 18 miljoner kronor. Nu har vi mark för köpenskapens tillväxt de närmaste 10 åren. Andra aktuella frågor är turistorganisationen med Götene.Köp av Falköpings ägar andel i Fastbit samt ny chef för It organisationen. Detta plus 100 saker till snurrar runt denna veckan. Idag fredag är jag i göteborg på residenset för möte med landshövdingen. Min ledarstil är att släppa de flesta detaljer och lita på ordförandena i nämnderna med personal. Jag visste naturligtvis att Järnvägsgatan skulle bli s.k paradgata. Jag har dock blandade känslor när man tar ner träd. Jag gillar det inte. Med träd. Utan träd. Nu är det gjort. Synd. Fast flera träd var murkna.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Varför har träden utanför Sirius tagits ner?

ann - 16 september 2007 00:00