Bloggmeny

Mycket nu..--På söndag har Sossarna öppet hus på Stenportsgatan.

fredag, 23 november 2007 00:58, Politik

Det går alltid i vågor i politiken,,just nu är det väldigt väldigt mycket. På något sätt räcker inte back upen till i kommunen. Jag har mängder av frågor som inte bearbetas. Kommunens politiska ledningsorganisation är från 1960 talets mitt. Över 40 år sedan. Säger sig självt att något måste göras.Men att få acceptans för detta är svårare.Från att ha varit en småkommun på sextiotalet är vi numera nästan 5000 anställda och omsätter miljarder. Tjänstemanna och chefs organisationen har både svällt och omorganiserats. Men i politiken är det samma...Det finns en (1) kommunstyrelse ordförande som skall hålla i helheten. Klart det inte är bra..Idag hade vi återigen en invånareträff. Knökatjockt i Parketten med invånare ifrån Vinninga med omnejd. Jättetrevligt och ett bra sätt att träffa Lidköpingsborna. Kenth Lindström ,kommundirektören pratar i Parketten. Alla deltagare var välkomna till Vänermuseet. Denna fina tavla hänger där. På söndag har sossarna öppet kl 13.00-17.00 Stenportsgatan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell!

Måste vara väldigt frustrerande att ha massa frågor och inte få dem besvarade.

Skriv ned dem på ett papper och lämna dem till mig, så skall jag komma med förslag på hur du skall lösa det som tynger ditt hjärta. *fniss*

Nu skall herr Hedvall inte gå och bli omnipotent så här på äldre da´r. Jag syftar då på ditt bowlingresultat. :D
Ha en trevlig lördag. // Dan, tjatig som f*n.

Dan Lindahl - 24 november 2007 00:00