Bloggmeny

Motorstadion.

måndag, 31 maj 2010 00:31, Politik

Kommunen har satsat 22 miljoner på motorstadion.Föreningarna nästan lika mycket så över 40 miljoner har investerats.Stadion är och kommer att bli en stor tillgång.Motorcrossen är redan en tillgång för hela Skaraborg. Jag är bättre fotograf än gocart förare. Kommunfullmäktige besökte stadion i veckan som gick och de som ville kunde provköra.Jag har aldrig suttit i en cart på en bana av världsklass.Självklart tog jag chansen att bese en sådan bana och att kolla på omgivningarna.De andra ägnade sig åt tävling. Jag tyckte detta var kul. Ser riktig bra ut i denna carting dress. Vinnaren bland de som tävlade blev Sten-Erik Lager som storsponsrat banan.Han var 1 minut snabbare än mej per varv.Han o Göran Larsson har här roligt åt detta. Jag sänkte med 1 sekund för varje varv jag körde.Innebär att om jag får köra 60 varv i träning så är jag lika bra som Sten-Erik..ler..Han hade säker kört minst 60 varv innan, för mej var det en trevlig debut.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Upplevelsen av ljud är personlig och vad som är störande så det är bara att acceptera.
Har vart o kollat runt på bullervallarna och det borde ha lagts upp högre vallar emot Margretelund.Nu ligger det vallar emot Östra Sannorna och Kinneviken. Vilka man nu tror blir störda där??
Massor som det är svårt att bli av med finns i massor...ler.Jag skall ta upp frågan om höjning av bullervallen emot bebyggda områden.

kjell hedvall - 03 juni 2010 00:00

Apropå Motorstadium. Är det meningen att det ska låta som om ni kör omkring på cykelbanorna i Margretelund när ni leker på motorstadium? Eller kommer det bli något mer bullerskydd så vi kanske kan sitta i trädgården utan ett högt irriterande motorljud hela sommaren?

Ursäkta, jag vill inte framstå som en gnällkärring. Jag har stor förståelse för att man också 2010 vill leka med stora motorer som drar fossila bränslen och försämrar miljön. Jag menar vad är våra barns framtida miljö kontra att politiker kan tävla mot varandra i gocart.

Skit, nu gnällde jag igen. Förlåt. Jag förstår verkligen att det är jättekul att åka motorcykel och snabba motorfordon. Men det borde väl gå att hitta ett bättre bullerplank än det trådstaket som satts upp idag?

Ha en skön vecka.

Johan - 31 maj 2010 00:00