Bloggmeny

Möten,Pakistan och viss nervositet..

tisdag, 12 september 2006 00:00, Politik

Min sida här har blivit en succé långt över förväntan -statistik för senaste veckan ligger på 44.000 träffar.Nu kommer många fram o säger du måste uppdatera varje dag..Får väl starta en ny Lidköpingstidning ler,,, Viss nervositet så här sista dagar för valet-ALLT ska göras..TA det lugnt säger jag.Riksvalet kanske blir en rysare.Skulle Alliansen vinna genom att "lura" folket att högern blivit nya kommer domen att bli hård. Stora demonstrationer lär vänta och allmän oro..så den regeringen lär inte bli gammal.Nu på fredag spelar The Politicians på torget kl 18.00 -21.00.Skall bli kul. Blir vädret ok spelar vi på Iqbals torg på lördag fm. På tal om Iqbal-skuld slaven från Pakistan så gästade 8 lärare från Pakistan mej igår.Britt-Marie Klang eldsjälen från Lidköping är med och arrangerar och SIDA stöder detta.Ett trevligt möte med en grupp från denna jättenation. Mycket långt från Pakistan sitter JG-Fritte och Martin o löser världsproblemen. Det är fullt pådrag på De LA Gardie i veckan och debatt. SSU i Lidköping har haft låg aktivitet under många år men nu har vi en duktig ledare i Ajla Mehinovic och vips så kommer det mängder med ungdomar o vill vara med. Jättebra...Här kommer Ajla: Över alla i Lidköping härskar Rättvisans Gudinna så jag är lugn...ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*