Bloggmeny

Mona Sahlin o solen

tisdag, 06 mars 2007 23:06, Politik

Det är inte bara över Windhoek i Namibia solen går ner. Även över Örslösa gick solen ned i Söndags.Vackert. Jag fick en fråga här vad jag tycker om Mona Sahlin. Tja,,,Min första tanke var som många andra.Har vi ingen annan??-Visst har Mona visat på slarvighet i sitt personliga liv men vid närmare eftertanke aldrig gjort bort sig politiskt.Mona är väl Sveriges idag mest erfarna politiker.Idéologisk stark och är kvinna. Mona har stått där stark både vid morden på Olof Palme och på sin nära vän och kamrat Anna Lindh.Mona har visat på duglighet och skicklighet i statsapparaten och som politiker.Men så var det detta med Toblerone och parkeringsböter och obetalda fakturor och allmän oreda i sitt privatliv.Det är lätt att döma,jag själv kanske för att ingen i Monas närhet kunde ta tag o stötta för det är sannerligen inte lätt alla gånger. Att vara på topp som Mona varit i många år kräver sin kvinna.Har man rätt att vara människa är frågan.Har man rätt att vara tredubbeltarbetande kvinna och bli förlåten....jaa jag tror det..solen kan säkert lysa på Mona igen. Fått beröm för mina bilder..tack,,,,här kommer en pippi till...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag håller med dig fullständigt angående Mona, bakom en stor man brukar det stå en stark kvinna och om Mona haft någon stark i bakom sig hade inte sådat här behövt hända, Hon kan ju inte tänka på allt och precis som du skriver är hon inte mer än människa.

Britt - 11 mars 2007 00:00