Bloggmeny

Moderatkampanj

fredag, 14 november 2008 16:31, Politik

Jag antar att det inte bara är i Lidköping som Moderaterna kampanjar för sin politik och den s,k valfriheten.Man får jobba hårt...ler..Som jag sagt tidigare så gjorde (S) och undertecknad ett av de bästa valen i partiets historia i Lidköping förra valet.Att tro att det skall gå sämre nästa gång finns ingen anledning att ha som scenario eftersom S partiet med den trötte Persson i vagnen gjorde det sämsta valet i modern tid.Den s,k valfriheten är nu inlindad som motiv för att kunna privatisera. För min del är själva valet i sig ingen fråga på någon vänster-högerskala. Vi kan införa val inom offentlig sektor om det handlar om val mellan olika skolor eller vårdpersonal. Man behöver inte privatisera för själva valets skull. Sedan går de till attack för att jag tog upp en ev skattehöjnng. Med oss Moderater så blir det ingen skattehöjning,,,Nej,,rösta på oss..Vi säger upp personalen istället och så minskar vi på antalet förtroendevalda. Eller så sägs personalen upp i valfrihetens namn och blir återanställd till betydligt lägre lön. Ni vet väl att Lidköping betalar betydligt högre lön inom vården ex än andra.. Tro på att de vinner nästa val med den åsikten..ler... En bild på Skrapan nere vid Strands matsalar som vart öppen en vecka. Vybild från Skrapans skybar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*