Bloggmeny

Moderaternas lögner fortsätter-Ingår det i utbildningen??

torsdag, 24 juni 2010 21:54, Politik

Maria Lantz (m) är relativt ny i politiken,,och skriver insändare som tyder på att det återstår en hel del att lära.Man måste vara uppmärksam under Kommunfullmäktiges 10 timmars debatter.Man får inte gå ut ur lokalen eller nicka till. Halva hennes artikel bygger på att hon inte var uppmärksam och hörde mitt inlägg om att skilja på sak (Moderat budget) och person. Jag har inget förtroende för högerns bluffbudget. Det är dock långt ifrån vad Maria påstår att jag sagt. Hon är dessutom ful när hon tar ut ord ur sitt sammanhang och redovisar den första delen av mitt inlägg.Allt positivt jag sa i nästa mening är borta i hennes redovisning.Sånt förfarande ägnar sig bruna och röda diktaturanhängare åt.Nu också en moderat politiker. Avseende Lexmon är förtroendet förbrukat. En person som är så falsk och kan stå i Kommunfullmäktiges talarstol och ljuga rakt ut utan att blinka har inget där att göra. Det finns vittnen på det som hände under protokolls justeringen och som kan vittna om att hon ljög inför KF. Hon ljög också när vi försökte föra en seriös debatt om kommunalrådsrollen i framtiden och vad som krävs.'' Istället för att hålla sig till sakfrågan om politikernas villkor i framtiden gick hon till personangrepp såsom att hela frågan gällde mig. Allt finns att lyssna på i efterhand på www.radiolidkoping.se Hela mitt liv har jag fightats för sanning och rätt. Det skall inte komma förljugna och falska högermän och kvinnor och tro att det går att ändra på. Sedan får de heta vad de vill. Jag gör inte ett enda påstående utan att det finns vittnen på vad jag säger är rätt. Det finns en anledning att jag som den ende i Lidköpings historia är omvald 4 ggr som KS ordförande. Det heter sanning o rätt och att med heder kämpa för demokratin emot högerns egoism.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*