Bloggmeny

Mitt livs första jordbävningsupplevelse skedde just.fast det var en jaguar jag skulle skriva om.

söndag, 17 februari 2008 01:49, Politik

Idag var jag med om mitt livs första rejäla jordskakning,plötsligt började fönstren att skaka och huset att gunga. Jag sprang direkt emot dörren men kom på att jag var i kalsongerna så det kanske inte var så lämpligt..ler.Som tur var slutade skakningarna när jag fått på mig kläderna. Annars är det rätt häftigt och bo i ett hus utan värmesystem eller ventilationsystem. Tänk vad billigt man bor.I Sverige är uppvärmningen ca 1/3 av boendekostnaden.Är man i djungelland är sökandet efter en panter eller en jaguar en självklarhet. och se jag fann bagheera liggande vilandes utanför fönstret.. Jaguaren är ett vackert djur eller Otorongo negro Jaguar som det heter här. Det är väl lika bra och visa en fin bild på papegojparet jag tog.Naturen är fantastisk med sina färger. För att ni inte skall tro att jag mår dåligt så sänder jag en hälsning med dagens bild på mej. Jag har inte druckit för många Pisco Sour,,ler.Gött är det iallafall med 30 graders värme och ljumma vindar från oceanen på kvällarna. Pisco Sour är Perus nationaldryck. En drink som är gjord på en druva som växer i Pisco men även i Chile.För att kunna göra en Pisco Sour som dessutom består av sockerlag,citron och is samt äggvita måste man ha en flaska Pisco.God är den iallafall.Pisco finns att köpa på Systemet.Lite olika recept med diverse flavours finns att få på nätet. det är bara att googla..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*