Bloggmeny

Midsommar,inget spel...

lördag, 21 juni 2008 08:02, Politik

Tyvärr blev det inget spelande igår i Örthagsparken. Det ösregnade när vi skulle rigga, beslut måste alltid tas. Eftersom det inte finns nån skyddad scen ställde vi in.Solen sken dock när det var dax...Vi repade istället. Fanns säkert någon mening i det, vi har nu bestämt i The Politicians att köra vidare med fyra medlemmar efter det att Micke har slutat.Nästa vecka har jag semester. Semestern börjar med möten,,ler. Faktum är att hela veckan blev fylld med viktiga möten så jag får ställa in semestern. På Fredag har Skövdes kommunalråd kallat till krismöte angående nedläggning av förband. Det senaste ryktet är att P4 skall läggas ned. 1200 personer jobbar i Skövde. Såtenäs har också varit under lupp men det hörs lugnare tongångar där. På torsdag beslutar vi om evenemangshallen i Kommunstyrelsen och på onsdag kväll i arbetarekommunen. Firandet i Örthagsparken har fått fler och fler deltagare,säkert mellan ca 1500 personer. Många hade kommit för att lyssna på oss så det var synd. Arrangemanget med att bara stå på gräsmattan och spela känns lite futtigt när intresset vuxit. Lidköpings folkdansgille har gjort ett jättebra arbete sedan kommunen drog sig ur arrangemanget för 18 år sedan. När det nu vuxit sig stort behövs allt från scen till bättre högtalare och jaa..mer av allt än två fioler som drunknar i folkhavet...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*