Bloggmeny

Midsommarafton

lördag, 24 juni 2006 00:00, Politik


Midsommarafton blev en jättetrevlig dag efter all spådom om regn.Eftersom vi spelar ute i det fria i Örthagsparken kan vi inte spela om det regnar. Nu blev det ännu en fin midsommarafton med många vänner som kom fram. 1200 personer firande midsommar i parken och det var riktigt gemytligt.Visserligen hörde jag inte så mycket eftersom jag sitter längst bak..utan medlyssning denna gång och högtalarna vända framåt.Men alla var glada o nöjda...För första gången spelade vi även efter att det traditionella firandet var över. Nu bröt solen fram och hela spelningen skedde med underbar sol med diggande människor framför sig. Den känslan är en orsak till att man håller på. Nu kom min dotter Anna med Björn o mina barnbarn Liam o Viggo fram så det hela blev helmysigt detta år i Örthagsparken.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Mycket fin blogg du har gjort, den finaste bilden är den du är med din familj,mycket fina bilder av din stad och svenska traditioner så annorlunda, jämför med min kaotiksa huvudstad Mexico city, men så många sociala problem och inte minst av politikernas själva inställning av vad de tror ha rätt i.

Hälsningar från den regniga Mexico city.

Norma Estela

Norma Estela Dìaz - 07 augusti 2006 00:00

Hej Kjell.
Tak for din mail med din blog. Det må være det man på dansk kalder en "hjemmeside".
Sikke et dejligt foto af Anna og dig m familien.

Til lykke med din fødselsdag i dag, du må vel fylde 54 år, så vidt jeg kan regne ud.

Jeg håber du har det godt og dine børn og børnebørn ligedan.
Jeg bor jo i kolonihaven nu, og her er rigtigt dejligt når solen skinner.

Husk at ring, hvis du kommer til Cph.

Også god sommer til dig.

Kærlige hilsener fra Gry....

Gry Boldreel - 01 juli 2006 00:00

:)Mycket fin bild...:)

Anna O Björn - 28 juni 2006 00:00