Bloggmeny

Midsommar

måndag, 25 juni 2007 01:20, Politik

Midsommar regnade bort och The Politicians fick ställa in spelningen,Vi kan inte spela utan tak när det regnar. Annars var det en lugn midsommar för min del.Ingen nubbe i år.Däremot var det återigen sup och drogorgier som drog fram över Sverige.Årets populäraste sommarlåt har gjorts av Markoolio-Där sjunger han att sommaren skall tillbringas genom att dricka hembränt och Cola,vara lite lullig var dag.Det är budskapet till alla våra barn och tonåringar.Matas ut var 10 minut i alla radiostationer.Sen undrar Kristdemokraterna varför det har blivit som det blivit och varför Sossarna i Lidköping inte agerar mer.Folkhälsoarbetet som kostar miljoner raderas ut direkt med sådana budskap.Attityd och värderingar styr människors handlande.Politiken styr inte över detta utan det gör marknadskrafterna. Jag fotograferade på Kinnekulle under helgen när jag besökte min son-Se,, återigen blev det bra när jag nu gav mej på blommor. Jag vet inget om vilda blommor,St Pers nyckel växer som ogräs borde väl vara det?? Även fjärilen blev hygglig- vad heter denna?? Hilda visar händerna..jag har mest sprungit efter barn denna helg..ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Fjärilen är en pärlemorfjäril men vilken av dem är svårt för en lekman som mig att avgöra.
^o)

Ove - 25 juni 2007 00:00