Bloggmeny

Mer Vänersborg .Såtenäs o Ideum,

fredag, 14 december 2007 00:20, Politik

Idag åt jag lunch med Vänersborgs kommunstyrelseordförande Lars-Erik Ljunggren. Han berättade att man upphandlar del för del i sin byggnation av en hall.Allt för att förbilliga. Taket är upphandlat för 35 miljoner kr. Sedan kommer plattan o frysaggregat. Han menade att denna metod är 15-20 % billigare. 20% på 170 mille är 34 miljoner...bra slant.. Vi får titta på detta. Till belackarna som återkommer hela tiden med Moderaternas löjliga snack om att det inte händer något i Lidköping vill jag säga att vi som styr har ett långsiktigt ansvar för helheten. Lidköping utvecklas bäst i Skaraborg och en av de bästa i Västra Götaland..Det är jag glad för... Idag var jag på Såtenäs och deras årsorientering. All personal är samlad. Brukar vara en trevlig tillställning. I år gick den Moderata försvarspolitiken hårt åt det militära. Det var lågbudget. Måste vara tufft för alla militärer som trodde att Moderaterna var räddningen..Nu kommer det att bli riktigt tufft för militären..Med ytterligare nedläggningar. Drog sedan vidare till Idéum. Uppfinnareskolan i Lidköping.De hade en mässa där de som går utbildningen visade upp sig. Susanna Berggren går på Ideum. Anne Lindquist från Skara har många idéer. Här visade hon upp ett av sina verk. Jobbar med en speciell färg som ger detta uttryck.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*