Bloggmeny

Mer om Arenan plus alla byggen.och S.H.E

lördag, 06 oktober 2007 23:10, Politik

I veckan som gick så presenterades planer mer i detalj så att folk kan förstå. Avseende byggplaner i hamnen så har många sagt i årtionden att det kommer aldrig o ske. Jag hoppas nu att både företagare och fastighetsägare nu förstår att det kommer att ske.Proppen ur blir när Shell lägger ner sin oljedepå. När det gäller Sparbanken Arena så vet jag mer i slutet av veckan. Det är helt avgörande att Sparbanken växlar upp rejält. Banken har inga ägare och har tjänat en massa pengar på pengar. Några avkastningskrav mer än att försäkra spararnas pengar och långsiktig levnad finns inte. Så egentligen har banken inga problem att betala hela kalaset..ler...mot att kommunen står för driften av anläggningen. Skulle inte banken växla upp blir det inget. Vi kan inte höja skatten för denna hall,tyvärr. Igår var jag på Harrys och lyssnade på S.H.E. Vi själva skall spela där på fredag. S.H.E gjorde sitt bästa spel hittils. Man har utvecklat sig och Marie Linder som sångerska går från klarhet till klarhet. Bandet kan bli riktigt bra.Grattis. Här kommer bilder. Som vanligt vill många vara med på bild. Jag lägger ut på Kjell i Vimlet också. Marie Linder sångerska i S.H.E


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*