Bloggmeny

Mer från Frankrike.

söndag, 09 mars 2008 21:30, Politik

Som jag skrev så är allt dyrt här. Fransmännen skyller på Euron.Man är alltid bra på att skylla på någon annan i Frankrike.Fast man undrar ju..skulle köpa plåster, jag har gått långa sträckor o med nya strumpor fick jag en rejäl blåsa. Plåstret kostade 85 kronor...ler. Lite synd att vädret var så dåligt...Min stora behållning av att resa är att fotografera.Allt blir så trist när det är mulet. Får väl åka tillbaka någon gång. Idag har jag varit på trav. Visste att jag skulle få se Sofia Aronsson från Essunga eftersom hon är skötare till en häst som heter Hot Tub. Jag visste dock inte om jag skulle få komma ner till stallarna.Nu kom jag tidigt så några vakter hade inte anlänt. Fick lite fina bilder..kommer här. Sofia är dotter till Christer Aronsson, Essungas kommunalråd. Hästen vann ett stort lopp i Paris i Januari och totalt har det blivit 1.4 miljoner i priser under Frankrike sejouren. Hot Tub är en vacker häst.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*