Bloggmeny

Man verkar ha problem

tisdag, 08 mars 2011 00:51, Politik

Media är helt upptagna i att följa arbetet med att föreslå en ny partiledare inom S. Med tanke på att insändare skriver att S är ett utdöende parti så verkar det konstigt med detta intresse..ler. Nåt annat som är utdöende är bandysporten enligt andra insändare. Vad jag kan se så lever den i välmåga. Nu har Lidköpingsfödde Henry Ljung fört upp sitt älskade Gais till eliten. Grattis. Henry växte upp på Rådagatan i barnrikehuset mittemot där jag själv är uppfödd. Henry är ordförande och eldsjäl i Gais bandy. Sekreterare är en annan Lidköpingsman i Kjell Sandström. Kul med Göteborg och Heden i eliten. Kommer att göra mycket för bandyns utveckling att det inte bara är bonnlag. Nu finns både Stockholm och Göteborg representerade. För Villas del verkade man inte vara förberedda på att möta Bollnäs. I täta matcher är det detaljer som avgör. Hörnor exempelvis. Bollnäs har en genomtänkt och tränad uppställning där det knappt finns några hål i muren vid något tillfälle. Villa sköt förgäves. Villa däremot lämnar meterlångt hål åt alla håll.För en prickskytt är det lätt att göra mål på Villa. Vilket man också gjorde. Nu får vi se om det blir nån mer match i Lidköping denna säsong. Vore kul med en match på Söndag. Jakten går vidare på partiledare inom S. För min egen del verkar valberedningen svag. Nån jädra ordning måste man kräva i ett parti sa CH Hermansson på sin tid. Tal om vänster och höger verkar vara sant. Tydligen har SSU,s gamla problem vuxit in i partiet. För mig är det kongressens beslut - Alla olika politiska program som är Socialdemokrati. Det är upp till partiledaren att agera och följa vad partiet bestämmer. Vi har partistyrelsen som beslutar och det är lika viktigt vilka som sitter där som partiledaren. Eniga vi stå,söndrade vi falla som Göran Kjörk brukar säga. Jag har vart i Tun på möte hur vi kan rädda Bettans Livs kvar. Elisabeth Olofsson har sköter även om hemsändningen på landsbygden.Det sker med kommunalt stöd. Bettan skall pensionera sig och söker en efterträdare. Känner du för att bli lanthandlare ? Ringe Bettan. Här med Elisabeth samt Linda som är ansvarig för äldrevården i Tun. Pensionärerna och de äldre är kunder som får det svårare vid en nedläggning.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*