Bloggmeny

Lucia,,Jag är köpt...

måndag, 07 december 2009 01:16, Politik

Julen närmar sig och allt är i full gång. Själv har jag varit i julkarantän de senaste 8 åren. Som single behöver man inte kompromissa och jag har avstått allt julande även om jag naturligtvis firat jul med min familj.Men allt runtomkring ha jag avstått.Nu börjar barnbarnen bli stora så i år tänkte jag ha julgran igen.Lucia kröningen besökte jag idag. Ca 0.6 % av Lidköpingsborna var på torget.Intresset för sådana här arrangemang är närmast obefintlig när 99.4 % väljer att göra något annat.Vad gör man då i dessa tider.Elektroniken har tagit över människan och allt som är live och reelt tappar deltagare. Själv fick jag ett mail idag att en kvinna köpt mig för 22.000 kr.Jaa,,jag är inte mycket värd i Playing Pets..ler.Kvinnan som dock tydligen fann mig värd att investera i var själv god för 300 miljoner och var en snygging från London.Alltnog tyckte en kvinna i Malmö att jag var bargain så hon bjöd över och köpte mej i nästa auktion.Nu är jag ägd av en 30 årig kvinna i Prag.Kostnaden att köpa mej är nu 26.000 kr..Men då får man köpa mig av Pragkvinnan.Jaa,,sådana väsentligheter sysslar mänskligheten sig med denna dag Lucia 2009. ade jag kunnat visa fotona på mina ägare såå....ler.Får bli en bild från Luciakröningen där en tjej sjöng Halleluja så att man rös. Hon drog iväg så jag vet inte namnet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det kanske kan vara ett tecken i tiden att man bryr sig mer om annat än förtäckta skönhetstävlingar?

Men mer kanske det handlar om att folk inte fått reda på att det var något arrangemang? Hur var detta marknadsfört?

Johan - 07 december 2009 00:00