Bloggmeny

Love Injections

söndag, 18 maj 2008 19:44, Politik

Känner att det är hög tid att göra om denna blog till en hemsida med bloginslag.Iallafall var jag på bandet Love Injections releaseparty på Majos igår. Efersom vår f,d gitarrist i The Politicians Mikael Westerlund spelar i detta band har jag följt dem under några år. De spelar mest eget material och gör det bra. CD plattan heter Trees on a hill och är väl värd att lyssna på. Live låter det stundtals riktigt bra.För er som vill lyssna kan ni bara Googla på Love Injections så finner ni både bandets hemsida och MySpace sida med låtar på. Visserligen finns det två band som heter samma men ni finner snart de från Lisch. Sångare är KJ Svensson. Härlig bild på "Linkan". Sen fick jag order av Sandra till höger,,skriv att Love Injections är världens bästa..Mikael stal en puss...ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*