Bloggmeny

Lokalpolitik också Vara förstås...

onsdag, 14 oktober 2009 22:04, Politik

I politiken händer det märkliga saker och ibland (dock sällan) förstår jag de människor som struntar fullständigt i politiken. De är helt enkelt inte intresserade.Nu senast alla krumbukter,inkluderande insändare och åsikter kring kosthållningen i kommunen. Vi som styr har aldrg haft nån annan åsikt än att vi skall behålla de tillagningskök vi har. Det har pågått en utredning och under tiden ville vi inte föregå utan har varit tysta.Däremot har alliansen skrivit och förekommit i flera artiklar.Detta trots att de med sin politik absolut inte har några pengar att genomföra det de säger.Några kritiska frågor har inte ställts utan papegoj journalistiken får härska som vanligt här i Lidköping avseende de borgerliga. Nu skall vi bygga om Vänerköket och sedan skall vi se vilka pengar vi kan få fram avseende bra mat. Vi har pesonal o lokaler som är den stora kostnaden.Själva matkostnaden är inte så stor i jämförelse. Idag bestämde vi att företaget Gotska skall bygga och komma med en 7-8 nya butiker/handlare till Änghagens nya köpcenter.Det blir bra och området blir framtidens stora köpområde i Lidköping. Även Micke Andersson skall bygga 3500 m ..Möbelhandel. Idag kom ett beslut från Länsrätten att stoppa beslutet om Vara Horse Arena.Detta är synnerligen intressant. Jag har aldrig under mina snart 40 år i kommunpolitiken haft något sådant i Lidköping.Det är mycket sällsynt och visar på att rätten bedömer beslutet som om det vore ett olagligt beslut.I normalfallet expiderar bara rätten överklaganden med beslut att lämna det utan bifall.Fallet är ett jätteintressant ärende att rota i för en journalist men inget görs...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*