Bloggmeny

Litauen besök.. vad göra med en mördare???

lördag, 19 april 2008 02:39, Politik

Jag öppnade min dator på flygplatsen i Chicago i söndags.eftersom Sverige låg sju timmar före var nyheten om Englas död och erkännandet från A Eklunds sida huvudnyhet. Måste erkänna att jag satt och grät där. Jag har alltid varit motståndare till dödstraff och tycker det är fullständig fel väg...Men nu vete faan på ren svenska..vad skall vi ha sådana till i samhället och vad skall han göra i framtiden..?? Aftonbladets krönikor skrev att det är lätt att hemfalla åt hämndtankar och visst är det så. Jag har kvar min uppfattning att vi inte skall ha dödsstraff men det kändes skönt att få skriva av sig. Pratade med Johnny som är i Rockfords med eleverna från De la Gardie.De har blivit mottagna på ett fantastiskt sätt så de är helnöjda. Rockford är ju en svenska stad och svenskamerikanerna är verkligen heltända på allt svenskt.Entusiasmen smittar av sej och man känner sig verkligen hedrad när man är där. Lidköping gästas nu av en delegation från vår vänort i Litauen. Utena. Vi skriver om vårt tio år gamla avtal och jag hoppas det kommer att bli något bra även i framtiden.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*