Bloggmeny

Linda Sundblad-Lidköpingsambassadör

lördag, 16 december 2006 21:44, Politik

Idag kom Linda Sundblad hem.Linda uppträdde på Åhlens där hon också signade sitt album.Kommunen utsåg Linda till Lidköpingsambassadör.Vi blev jätteglada när Linda tackade ja.Linda är det största vi har haft från Lidköping inom popmusiken.Jag själv anser att Linda kan bli en världsartist-det avgör hon själv.Talang finns i stora mått.En kvinna inom musikbranshen som ambassadör.Helt perfekt.Perfekt för vår satsning på Sockerbruket med ungdomskultur.Lidköping blir en stark kandidat till P3 popstad.Nu går vi vidare med Linda som varumärke för Lidköping.Kanon... Linda bor numera i San Diego-Californien, med sin man. San Diego förresten-Ni såg ju bilden nedan på Queen Mary.Fartyget har legat vid kaj vid Long Beach (på vägen emot just San Diego) sedan 1967.Ett legendariskt fartyg som gick i linjetrafik mellan Southampton i England till New York 1936 -1967.Används som fartygshotell sedan 67. Användes som trupptransportfartyg under andra världskriget. Ännu en bild på en strandpromenad.Nu från Santa Monica beach .Los Angeles. Nu skiner solen som bekant mer på den beachen än vid Framnäs..ler...men man använder sina stränder o folk älskar att vara där. Här inspekteras en såpbubblemaskin-kul.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*