Bloggmeny

Lima ,Peru

söndag, 10 februari 2008 15:59, Politik

Jag är i Lima,Perus huvudstad. Kände att det var tid och få lite sol och energi efter en lång höst och vinter utan nån större ledighet.Här är det högsommar och Stilla Havet gör sig påmind med sin speciella "pacific" känsla i luftfuktigheten.Alla som varit i Caribien vet vad jag menar.Har alltid velat se den Sydamerikanska västkusten och nu får jag se och känna en del av den. Lima har lika många invånare som Sverige.Uppdelat mellan stor rikedom och djupaste fattigdom som det är på många platser i vår värld.Peru är sex timmar efter Sverige i tid. Så ni ligger före mej.Skall ut nu men givetvis kommer jag att uppdatera och visa på bilder. Såg till att få ett hotell med internetuppkoppling på rummet så med detta verktyg är man "ONLINE" hela tiden och kan egentligen jobba på med mycket av mitt liv som ändå sker via mail,dokumentöverföring och skrivna texter. Costa Verde i Lima.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Skojar du, eller bara retas? Badhus vid piren. Låter som en dröm!? Ska turistnäringen få upp ögonen med? Titta gärna då på Kallis i Hbg el Ribebrsbergsbadet i Malmö där badarna är året runt. Vore kanonskönt att kunna få ta ett riktigt kalldopp även vintertid nu när bastu vid Vänerns strand bara är ngr få tilgängliga. Ville ju få igång Sjölunda som du vet, den bastun var Ok, men stället har ju fått stå till nu o mögla. Men passar nog De la Garide och ev Kulturism. ha en fin resa i vilket fall och njut av ett underbart land.

Anne - 11 februari 2008 00:00

Vi önskar dig en skön semester!

Jörgen Larsson & Bengt A Klang - 10 februari 2008 00:00