Bloggmeny

Lima -Peru.

onsdag, 11 januari 2012 15:59, Politik

Mitt stora intresse är fotografering.Det har man tid med nu.Lima har 8.6 miljoner invånare.Växer det knakar och är ett exempel  hur de stora städerna växer runtomkring i världen.Samtidigt avfolkas landsbygden-den landsbygd som måste förse stadens befolkning med mat.Allt måste transporteras med stora utsläpp av giftiga gaser.Skall återkomma till detta efersom jag just nu åker runt och kollar i hela Lima.Men världen är galen helt klart.

 

Detta är Aleska - Som jag är gudfader till.Att vara Padrino är inte enbart att sända pengar via nån organisation till ett speciellt barn utan jag är här för att bli godkänd av katolska kyrkan och att delta i en ceremoni.Aleska har ingen far utan den katolska kyrkan utser mej till ställföreträdande pappa.Aleska är en underbar liten tvååring.

Igår genomgick jag fyra timmars genomgång av vad det innebär att vara Padrino-Gudfader.Det var mycket bibelläsning.Sedan var det något liknande 1800 talets husförhör i Sverige följt av en timmas mässa i kyrkan.Som ni ser ser jag tagen ut..ler..

Givetvis finns det tid för beachlife.Just nedanför där jag bor är det inte de bästa stränderna även om det är massor med folk som badar och solar.Med + 28 och solsken får man ta det väldigt lugnt som vit viking utan pigment.Mer än någon  timma per dag går ej.Sedan kan man ha det skönt vid beachen med skyddande plagg ändå.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Me parece muy humano y un hombre muy dulce.

tania Huerto jarufe - 19 januari 2012 17:54

Det gör dej gott,både andligt å kroppsligt,ha det bra,hälsningar från ett blåsigt å kyligt Söne.

Göran Kjörk - 13 januari 2012 14:33