Bloggmeny

Ligger efter,,blev skuk.....

lördag, 08 december 2007 00:56, Politik

Jag har vart förkyld de senaste veckorna utan att det brutit ut. Igår började jag dessutom kräkas samtidigt som förkylningen bröt ut..Det var bara att lägga sig ner,,så nu ligger jag efter i bloggandet..Man frågar mig ibland hur jag står ut efter så många år i politiken. Svaret har alltid var att min drivkraft är samma. Kampen emot orättvisorna samt att alltid stå upp för sanningen. Anledningen att jag blev f-d på NLT var att de ljög ihop en historia. Om de skriver något som är sant så bryr jag mig inte. Jag har aldrig gjort något jag behöver be om ursäkt för. Ingen har något med att göra vilka vänner jag har. Facebook är en social sida på nätet som mestadels befolkas av 35-. Fler äldre börjar dock lära sig datoriets värld.Jag fick en inbjudan i våras från en tjej som intervjuat mig som gick på De la Gardie. Jag gick med och vips haglade det in inbjudningar. Skall jag säga nej bara för att det är unga som vill vara min vän.De röstar faktiskt på mig också. Jag har fått flera påhopp från folk som tydligen är mina fiender - och måste reagera. Bara för att man är äldre får man tydligen inte prata med yngre. Hellöjligt. Sen skriver man att jag har för många tjejer som jag står med här på blogen,,ler. Ohh tänk de är snygga också..ler...Jag har det jättetrevligt.. Här kommer "Sista natten med gänget". Emma-Anna och My åker till Nya Zeealand snart. samtliga går på Kulturturism utbildningen i Lidköping och skall studera hur man utvecklat och jobbar med turism. De kommer att gästblogga på min sida. Ha det så gött i sommaren därborta..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*