Bloggmeny

Lidköpingsnytt - Broholmsskolan och Karlstad

söndag, 14 december 2008 08:03, Politik

Värmlands lucia - Cassandra Karlsson från Molkom. Det uppstår pseudodebatter oftast.långt från sakfrågan. Smitterberg på Lidköpingsnytt anser att jag kallar folk för idioter och tar bort mina inlägg i sin nätsida. Att kalla en kommentar för idiotisk är inte att kalla skrivaren för idiot enligt min terminologi.Skulle jag skriva något om fysik eller kemi exempelvis skulle det säkert uppfattas som idiotiskt av proffs i branschen.Givetvis har jag andra gåvor som gör att jag inte är idiot för det.Jag har dock förståndet att inte skriva om saker jag inte vet nåt om. I Lidköpingsnytt tillåts dock människor att lämna kommentarer i frågor de inte vet nåt om. Dessa blir då ofta både felaktiga och osanna.Det kallar jag idioti men som sagt det får jag inte. Dessutom får de inte var osanna,trots detta publiceras osannheter hela tiden,även av Smitterberg själv. Exempelvis att jag hotade med att hoppa av näringspolitiken. Vidare att Broholmsskolan inte har nekat en handikappad. Jag hävdar fortfarande att de har nekat.Enligt dem själva är det inte att neka.De kallade det att de inte hade möjlighet att ta emot en elev som hade behov som man inte kunde svara upp till. Men då är vi vid pudelns kärna i debatten om friskolor. Man tar bara lätta "billiga" elever och låter samhället ta hand om resten.Kommunen får ökade kostnader och måste bl.a börja lägga ner landsbygdsskolor och stänga andra skolor då elevtalen minskar. Iövrigt har jag inget emot uppmärksamhet på min blog.ler. Även mina läsarsiffror ökar hela tiden. Luciadagen 2008 var en bra dag. Ni kan läsa mer under rubriken My horses. Stormningen vann på V 75. 100.000 kr. Även om jag inte äger längre så var det kul. Härlig bild från ett vintrigt Karlstad och lucia. Hästar har minne. Jag har ju haft honom sedan födseln och började "leka" med honom redan när han var 6 timmar gammal. Han var nämligen en tuffing direkt. Här är det prisceremoni. Stormningen får syn på mej.och tycks säga varför står du där o fotograferar. Kom hit istället.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Nä..jag går inte att tysta,,helt rätt....ler...
Dessutom var det inte alls citerat.
Det jag skrev var att jag inte sitter och leder en borgerlig näringslivspolitik.Om man har någon som helst politisk kunskap så förstår man att uttalandet innebär att organisationen görs om och ändras.
Rätt citat skulle ha varit om man vill göra sin egen tolkning i Lidköpingsnytt att--
Hedvall hotar att lägga ned Näringslivssamarbetet....
Det fattade näringslivet eftersom de ville träffa mej dan därpå...
men inte Smitten....ja jag tycker det är ett bättre namn.....dessutom historiska vingslag..ler..

kjell hedvall - 14 december 2008 00:00

Jag utgår ifrån att det är mig som Hedvall menar när han skriver Smittenberg.

I artikeln om att han hotade hoppa av näringslivspolitiken har jag helt citerat vad Kjell Hedvall själv framfört skriftligt. Jag har inte påstått att han skulle sluta med näringslivspolitik vilket tycks vara något som Kjell Hedvall själv utläser i cyberrymden. Där framgår att han hotar hoppa av den näringslivspolitik som bedrivs nu.
Ja, jag har tagit bort en kommentar som var en fråga till mig och besvarat den direkt till honom i stället. Ja jag har tagit bort en serie kommentar som spårade ur och där ett av inläggen var Hedvalls.
Kjell Hedvall vet mycket väl att ingen försöker tysta mun på honom. Hur skulle det gå till?

Björn Smitterberg - 14 december 2008 00:00