Bloggmeny

Lidköpingsfestivalen

tisdag, 16 augusti 2011 21:18, Politik

Lidköping i Augusti är full av artisframträdanden. Både den traditionella Porslinsfestivalen numera med Kulturfestival samt Dina försäkringars jubileumshelg gjorde nog att publiken svek Lidköpingsfestivalen. Jag tycker att vi skall ha en stadsfest i LIdköping. Något mer lämpligt ställe än Nya Stadens torg finns inte i Sverige.

Andra kommuner med stadsfester skulle gärna vilja ha våra förutsättningar. Nu gick Henry Henriksens försök att återuppliva festivalen inget vidare.

Gratisutbudet gör att Lidköpingsborna inte vill betala.Det stod en hop med publik utanför och tyckte det var för dyrt att betala 100 kr i entré.

Samtidigt tar Harrys 140 kr för att man skall in och ta en öl.Detta accepteras gladeligen.Sedan är det ett måste med artister som drar. Dessa kostar men torget är stort det finns potential.Nu får vi se om det blir någon mer stadsfestival. Den sköttes jättebra.Ett föredöme avseende ev stök och fylleri.

Rättvisans gudinna hade också gratislyssnare.

Givetvis var det kul att spela själv stor scen.Fick låna trummisen i Svenne Rubins set.Funkade bra.

 

The Politicians börjar erfarenhet av större scener.Det är bra. Gör oss bättre vid mindre arrangemang.

Jag har under de fem år vi hållit spelat före eller efter The Beach Boys ,Sahara Hotnights .Ove Törnqvist .Gösta Linderholm ,Peter Lundblad. Svenne Rubins,

EMD,Johnny Kask, Vi är bokade till nästa års Törebodafestival igen.

 

Sven Rubin fick syn den stege jag använde att ta ner vår backdrop.Blev ett lämpligt rekvisita för denne showman.

Långa bollar Bengt håller ännu.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*