Bloggmeny

Lidköping USA 3

söndag, 17 oktober 2010 19:10, Politik

Som ni alla märker försöker jag hjälpa alliansen lite att åtminstone försöka tänka på ett annat sätt. Men det går ej. Tommy Larsson (KD) har äntligen efter en månad skrivit på sin blog. Han har inte reflekterat någonting över sin dramatiska valförlust. Han har inte ens tackat sina väljare. Han förstår inte varför väljarna lämnade honom, för man sa till honom att han var bra under valrörelsen. Skenhelighet är väl vanligt förekommande bland hans vänner. Likadant är det med verklighetsuppfattningen -Istället för en logisk analys av resultatet så angriper han mej med lögner. Kan en kristen vara en lögnhals. Tydligen tror man det. Men väljarna är klokare är så. Man ser och hör när någon ljuger. I detta fallet påstår Tommy fortfarande att jag inte har förtroende för Lidköpings politiker. Trots att jag flera gånger även i Kommunfullmäktige sa att man måste skilja på sak och person. Saken var borgerlig politik och borgerlig budgetpolitik i Lidköping i synnerhet. Dessutom skriver han skenheligt själv att någon har sagt till honom vad jag skriver här. Ytterligare en lögn. Alla i alliansen sitter och lusläser min blog. Men det är alltid nån annan som talar om för dem vad som står. Undrar om det vet vad IP adresser är. Lögnerna fortsätter alltså och skall man vinna några val måste man sluta med det Jag fick möjlighet att träffa Sveriges ambassadör i Washington - Jonas Hafström flera ggr i Rockford. Det är viktigt att man vet på UD vad vi håller på med i USA. En typisk bild hur det går till efter lunch. Till vänster pratar ambassadören med några amerikaner,jag själv pratar med en ambassadssekreterare från Washington och Mayor Larry Morriseey blir intervjuad av lokal TV. Här är ambassadör Jonas Hafström tillsammans med Linnea som arbetar för Lidköpings kommun samt Melody från svensk amerikanska stiftelsen. I Rockford är man stolt över Abraham Lincoln. Man påminns ständigt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*