Bloggmeny

Lidköping - Regionen och USA 5.

onsdag, 03 november 2010 14:49, Politik

Fick en fråga om min dator har gått sönder..Jag vet att jag inte uppdaterat...Men nu är jag igång igen. Under veckorna har det mesta lösts upp hur kommunen och kommunerna i Skaraborg skall ledas.I Lidköping gick S-V-MP ut redan före valet med ett gemensamt program och uttalande att vi samverkar.Väljarna visste då vad som gällde. När vi nu fick förtroendet har det underlättat. S-V och MP är nu klara med posternas fördelning och det politiska programmet för 2011-2014. Vi presenterar detta imorgon.Att det skulle bli en S ordförande i Götene men framförallt i Vara var en riktigt knall. Trodde aldrig detta skulle vara möjligt. Kul,och jag hoppas att mitt hårt kritiserade inlägg kring hanteringen av Vara Horse Arena gjorde sitt. I vart fall var responsen till mig jättestor från Varaborna.Här i Lidköping var det surt från en del håll att jag hade synpunkter på en annan kommun. Jag säger vad jag tycker när jag har rätt.I efterhand har verkligen visat att jag hade rätt.. I regionen kan man fundera över vad Centerpartiet håller på med.Enligt min uppfattning har samarbetet S-Fp och C varit utmärkt.Regionen har utvecklat Västra Götaland på ett bra sätt i förhållande till belackarna. Sjukvården fungerar och ur ett internationellt perspektiv dessutom mycket bra.Centern borde varit mer intresserad att fortsätta samarbetet utifrån ledarskapets värde och hur man profilerar ett parti genom dess ledare.Centerns ledare idag är inga folkrörelsemänniskor utan man slåss om högerväljarna med M och SD. Lycka till säger jag..Tragiskt utveckling. Så här ser det hus ut som står färdigbyggt i Rockford av elever från De la Gardie.Marknadspriset är ca 1.1 miljon.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*