Bloggmeny

Lidköping - Italien..

måndag, 08 november 2010 22:54, Politik

Nu har S-V-Mp gjort upp om de kommande fyra åren. Poster har fördelats i styrelser och nämnder och ett politiskt program har skrivits.Det mesta har ju presenterats före valet. Nu följer vi upp.Några nyheter finns dock. Bl.a vill jag försöka öka intresset att bygga på landsbygden.Kommunen har erbjudit tomter i tätorterna som om det vore en stad.Villatomter enligt traditionellt mönster.Jag tror att vi skulle få en helt annan efterfrågan med större flexibilitet i tomtstorlek. Med tomter som köparen vill ha så kan man ha häst eller husdjur i större omfattning i planerat område. Är man småföretagare får man plats med sitt företag hemmavid utan att behöva söka sig längre bort eller ren landsbygd.Nu lägger vi ett sådant direktiv gemensamt som jag hoppas vi kan genomföra.Satsningen skall fortsätta i Lidköping på våra barn och ungdomar. Fotboll är världens och även Lidköpings största sport och givetvis skall vi ha en konstgräsplan till. Nu finns det många som vill lägga konstgräsplanen på nuvarande utebandybanan.Detta för att det finns belysning bla.Detta skulle bli en kombination med bandy så att fotbollen går på i mitten av februari.Kanske kan det funka. Man får utreda detta.Sedan skall vi anlägga en långbrygga vid Framnäs Camping.Här kommer det att bli möjlighet att sponsra en planka för 500 kr. Det som återstår kommer kommunen att betala.Skall bli intresant.Hoppas alla processer kan gå snabbt så att den bli klar till sommaren. Jag åkte ner till Rom över en helg med Axevallas personal.Tydligen har Kineserna tagit över.För mej var det en kulturkrock med kinesiska lyktor på varje stolpe runt Colosseum. Över hela jorden står det numera människor iklädda diverser masker.Allt för att få en slant av turisterna. Det finns mycket att säga om Italien. Denna bilden säger allt...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*