Bloggmeny

Lettland.Litauen

lördag, 23 september 2006 04:11, Politik

Morronen startade med att min ficktelefon hade fått nog och la av.Tänk va handikappad man är utan en sådan..ler. GT hade jagat och till slut fick de sina bilder.Ämnet i GT var givetvis pengarna.Överskottet på 175 miljoner som flera hade synpunkter på under dagen,Var och hälsade välkommen till Lidköping på en konferens som Röda Korset arrangerar under helgen,12 gäster från Litauen deltar.Här kommer en bild på 3 aktiva Röda korsare:Ann-Marie Gunnarsson,Eva Jonsson och Anita Eriksson. Träffade Johan på Sirius sports club. Johan hade som privat gymägare synpunkter på att kommunen gett investeringsbidrag till Friskis o Svettis. Jag förstår att Johan har synpunkter om konkurrens samtidigt som Friskis är en idéell förening och kan få bidrag enligt regelverket.Det är svårt när privata företag ger sig in på "fritidsmarknaden" med rättvisa. Jag tror att fler privata aktörer kommer att visa sig inom områden som har varit traditonella föreningsfrågor i framtiden.Lidköping har även gästats av 2 kvinnor från Kuldiga i Lettland under veckan.Syftet var kompetensutveckling och jag träffade dem under kvällen. Här kommer Tereza o Jana Jag tycker om att hitta nya motiv med min camera.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*