Bloggmeny

Lekplats i Mira o i Lidköping

lördag, 11 april 2009 22:15, Politik

Man satsar mycket på parker här i Lima. Som man gör i de flesta storstäder så att befolkningen kan söka sig till nån grön oas. Det saknas nämligen grönska i stora mått i detta land av sten och sand. Jag visar en bild direkt här ifrån Kennedy Park som har en mycket populär lekplats. Även I Lidköping skall vi satsa på en ny stor jättehäftig lekplats i Stadsträdgården. Den kommer i samband med den nya scenen och kommer att göra vår Stadsträdgård ännu mer frekventerad. Den nya scenen och lekplatsen kommer att bli årets satsning i Lidköping. Jag hade en bild i min kamera men den är just nu ute på vift så jag får vänta med den publiceringen för Lidköpings del. Ja,,Arenan den får bli nästa års satsning för min del. Den blir inte färdig förrän 2010 även om man lyckas få klart med att spela på annandagen. Peru är en ung demokrati och man har fullt upp att hålla samhället utan att det blir oroligheter. Människors temperament ligger på en helt annan nivå än i Sverige kan man lugnt säga. Det är inte bara i Lisch vi slår vakt om våra stora träd om de är friska. (får jag väl tillägga.)Även i San Isidro.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*