Bloggmeny

Ledig eller jobb

torsdag, 07 juli 2011 09:02, Politik

Nu har jag tagit ledigt men eftersom jag alltid är uppkopplad i någon form  är jag alltid tillgänglig.

Folk ringer och man vill prata med mej stan,Det är som vanligt. Semestertider eller ej.

Jag har inga möten inplanerade där ligger skillnaden. Var med vänner Harrys i tisdags.Vi hade det trevligt men det var jobbsnack hela kvällen.

När klockan var 0.2.00  ville vakten påkalla att det var dax och ,jag fick avsluta det sista kommunala ärendet..När jag gick ut tog vakten mej åt sidan och ville prata om en kommunal sak..ler...

När jag gick hem genom lidköpings centrum kl 2.30  tänkte jag hur öde det var.¨Lidköping borde öka sin befolkning med 10.000 invånare.Då blir det en

helt annan kraft. Satsningen campingen är bra.Kommer att generera 600 nya sommarbesökare. Här finns en potential att öka mer.

Lokalpolitiken går i i stiltje en månad nu.Visserligen tog moderaten Bertil Jonsson ett andetag men som vanligt är han fel ute.Den gode Bertil får nog börja ägna sig åt Lidköping.

Han tror att byggkonsortiet i Hamnstaden har något att göra med att vi skall anlägga en sjö med utflyttning av badstranden vid Framnäs.

Det är en helt kommunal fråga.I visionen sträckte den sig bort till campingen.Längre än vad det är badstrand idag. Nu minskas ytan motsvarande hur vi har det idag. Orsaken är kostnaderna. Dessutom bör han ha bättre kontakt med sina egna partikamrater han får information. Moderaterna i Lidköping har genomgått en stor förändring. Numera har man pengar till allt oavsett vad det kostar.

100 eller 300 miljoner.det spelar ingen roll..vi har pengarna,,,det är sossarna det är fel som inte har dessa hundratals miljoner..Trovärdigt ??

Tycker inte väljarna heller de kan gärna fortsätta.Det underlättar styrningen av Lidköping.

 

Har inte skrivit om mina hästar länge.Det finns en förklaring.Jag har sålt allt. De tävlar dock för sina nya ägare.

Rysningen finns numera i Årjäng.Blev trea i senaste starten.Har blivit omskolad till montéhäst vilket han verkar trivas med.

Hästarna rör sig friare vilket en del kräver. Som ni ser har Rysningen som ligger ytterst ett långt baksteg.Något han får utrymme för nu..

Den andre hästen jag såldeStormningen var tvåa Åland han tävlar också..

Ett fint foto som lätt hade gjort sig i professionell media

Två av sommarens hetaste artister.Rickard Carlsson sångare i Zekes och Elisa Lindström sångerska i Elisas.

Här har vi ett annat hett par....hahaha.åtminstone bild.Jennifer Nordström.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jäklar vilka snyggingar ;-)

Jennifer - 08 juli 2011 00:47

Det är lungt att läsa att Du har förståelse för den vilsefarna kommunalpolitikern Bertil J. Han verkar heller inte fatta att nästa val kommer S kommunalt vinna med betydlig övervikt av röstetal med S runt 60% gränsen."Kjell som kommunalråd har gjort det bra är svaret från 8 av 10 om roar sig med och fråga " Ekonomisk verklighet och framtidsutsikterna i Lidköping är särskillt goda om alla ställer upp på det budskapet Du nämner på bloggen 10´innnevånare till har en avgörande betydelse för den eminenta stad vi lever med.
Ha dé lennart.a.

lennart albertsson - 07 juli 2011 18:14