Bloggmeny

Ledarskap

måndag, 16 februari 2009 22:23, Politik

Det är väldigt spännande dagar hur regeringen skall hantera Saab i Trollhättan och alla underleverantörer ca 40 stycken. Landets ledare Reinfeldt går ut hårt och säger att det är inte samhällets sak att stötta bilindustrin. Den ansvarige på näringsdepartementet är tyst,däremot säger den centerpartiske statssekretaren att de inte kommit så långt i samtalen så att man vet vad samhället skall göra.Det är ledarskap och ansvarig för landets framtid. 50.000 i fordonsindustrin plus allt annat det skulle föra med sig om den läggs ner är inte vad som helst.Sveriges näringsliv har ju redan konstaterat att förmågan saknas hos alliansen så som sagt spännande dagar väntar. Ledarskap skall man också ha i sin familj eller som vårdnadshavare. Jag talade med en vän som jobbar med ungdomar - Man hade vart på läger. Det största problemet var att få ungdomar att förstå att det fanns något som heter sovtid.Det verkar som många föräldrar fullständigt gett upp avseende tid att gå och lägga sig. Barn i mycket tidig ålder får vara uppe hur länge som helst-övertrötta.ledsna och stökiga bara för att föräldern inte orkar ta ledarskapet och visa vad som gäller.Det har talats om föräldrarskola - jag jobbade för detta men det stupade i nån allmän liberal uppluckring som finns i samhället.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*