Bloggmeny

Läsförståelse

tisdag, 20 september 2011 02:02, Frågor

En märklig debatt angående Terasscaféet rullar vidare Lidköpingsnytt.En typisk ickefråga och väldigt typiskt för Lidköping där man inte har samma

samma problem att klaga över som i alla andra kommuner. Märklig är den för att vissa inte förstår.Har aldrig varit med om att läsförståelsen är låg.

T.o.m förtroendevalda moderater som borde vara utbildade förstår inte vad som skrivs.Eller missar man i de s,k trådarna.

Det har fått många i riksmedia att sluta med anonyma kommentarer.Det sprids en massa felaktigheter och åsikter grundande fantasi och fördomar.

Annars rullar det som vanligt.Uppstår alltid problem som måste lösas i stort sett varje dag. Ekonomin börjar det varnas om.

Sverige går inte lika bra..faan trot och därför minskar skatteintäkterna. Lite märkligt för jag har haft en annan syn verkligheten de senaste 5-6 åren och har för det mesta haft rätt.Västra Götaland går bättre än  många år och tillväxten är hygglig.Hade det inte vart för Saab problemen hade det vart ännu bättre.

 

Inte långt från Skaravägen hade bävern byggt ett dämme för att bo i.Jag har aldrig sett ett bäverdämme i naturen det var intressant att se.

 

Bäcken som avvattnar Hovby flyglats har höjts en meter.Var intressant att se hur bävern använder lera i kombination med avgnagda grenar för att konstruera

dämmet.Sedan fyller man det med grenar som används till matförråd över vintern

 

 

Under Järpåsdagen bjöds det linedance uppvisning.Tog inte länge innan man ville ha med mej.Jag har aldrig dansat linedance.Eftersom man ropar ut vad man skall göra lär man sig.Det finns massor med kombinationer att välja .

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hallen e4r stor och luftig och priatksk och oftast ste5r skor pe5 sin plats och jackorna he4nger de4r de ska och vantar och mf6ssor ligger pe5 avsedd plats (ff6r mamman i familjen e4r stor ve4n av ordning och reda, och gf6r allt ff6r att resten av familjen ska ff6rste5 nyttan med att var sak har sin plats, det ge5r se5de4r, sen har vi ju en grovinge5ng oxe5 de4r barnen brukar ge5 in), men piffig, ne4.

Anokye - 17 maj 2012 00:21

Det är väl självklart att man måste vara utbildad,framförallt om man skall nå framgång.
Nu var ju inte det som jag avsåg utan mer grundutbildad och någorlunda intilligent att förstå text. Jag har nog tänkte fel där.Att läsa o skriva innebär för mej att man kan förstå.
Något som tydligen man ej behöver för att kunna skriva.
Sedan är det givetvis så att man inte behöver ha nån formell utbildning för att få ett förtroendeuppdrag.Det underlättar dock om man har för avsikt att sitta kvar mer än en period.
Skall man leda en kommun så krävs det dock både förstånd och kunskap.

Kjell Hedvall - 26 september 2011 18:18

Beautiful:::

maria - 21 september 2011 19:28

Nu förstår jag inte riktigt vad du menar Kjell. På vilket sätt "borde" någon vara utbildad för att vara förtroendevald politiker?

Vad jag vet är väl just folkvald politiker en av få "yrken" som inte kräver någon som helst formell utbildning? Det finns väl egentligen inga som helst krav på de förtroendevalda förutom att vara en jävel på att ragga röster? Eller har jag missat något?

Johan - 20 september 2011 20:32