Bloggmeny

Länka sin blog-Stadsträdgården.

måndag, 24 augusti 2009 09:35, Politik

Det var en intressant utveckling att landets utrikesminister Carl Bildt numera länkat sin blog på UD,s hemsida. Jag har aldrig ens tänkt tanken att lägga ut denna blog på kommunens hemsida. Skulle säkert få nej för som jag skrev tidigare har jag ju inte så mycket att säga till om. För övrigt är Sverige i blåsväder nere i Israel. Deras reaktion efter en artikel i Aftonbladet visar på att man visserligen är folkvalda men att demokratin har låg kvalité i detta land. Sedan gör man det väldigt enkelt för sig att alltid hänvisa till antisemitism. Det är ungefär som om man kan bete sig hur som helst bara för att 6 miljoner judar dödades för ca 65 år sedan. Annars är det högern som dominerar i debatten även i Sverige. Intressant är att flera högermän nu går ut och propagerar för att samhället inte alls skall syssla med kultur och fritids verksamhet. I detta sammanhang pratar man också om slösaktiga kommuner.Det innebär att moderaterna i Skövde är slösaktiga som satsat på ett modernt badhus.Dessutom i en bransch man inte skall verka i överhuvudtaget. I Lidköping skall Fritid sänka sina kostnader med några hundratusen och genast ser vi vad det kan innebära. I högerns Sverige skulle det inte finnas något sådant alls. Det var bra musik i Stadsträdgården i lördags. Tyvärr spelade vi själva i The Politicians - Vi gick på samtidigt som Melodie Club spelade kl nio.Man kan inte dela på sig så det blev inget denna gång.Däremot såg jag Lidköpingsbandet Nimmt Swei. Helena Nagel har förutsättningar att gå längre om hon vill.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det stavas NIMMT ZWEI och inte Nimmt SWEI

Nimmt Zwei - 22 januari 2012 18:21

Du säger: "Sedan gör man det väldigt enkelt för sig att alltid hänvisa till antisemitism."
Det där resonemanget känner man till från ett land som heter Sverige också, fast då får man byta ut ordet antisemism mot ordet rasist.....

Ulf - 25 augusti 2009 00:00