Bloggmeny

Lång dag....

onsdag, 31 januari 2007 00:56, Politik

Idag har det varit hårdkörning hela dagen mellan 8,00 på morronen till 23,00 på kvällen.-Ledsnar du aldrig frågar man mej ibland. Inte än är svaret,,jag gillar detta.Att få utveckla Lidköping är härligt,och alla underbara människor jag möter ...bara trevligt... Här kommer en sådan trevlig bild.Gunilla Girardo VD för Svensk-Amerikanska handelskammaren i USA. Gunilla bor i Washington men har gästat Lidköping för att sälja in handelsdagarna i Chicago. Just nu är 23 personer klara för Chicago från Lidköping. Mark Podemski från Rockford.Illinois gästar också Lidköping. Idag har Kommunstyrelsen fått lyssna på resultatet från handelsutredningen.Vi beställde den för att få svar inför en etablering av ett köpcenter. Handelns utredningsinstitut kom inte med nåt nytt för mej.Det handlar om kompletteringar till det vi inte har i Lidköping.Å andra sidan hade de också förutsatt att allt skulle vara som det är.Det tycker inte jag.Låt den fria företagsamheten få jobba i konkurrens.Vill en livsmedelshandlare etablera sej är man välkommen..Likadant med andra branscher. Jag kunde skriva en spaltmeter om dagens övningar men stannar här.Istället visar jag en bild.Vad visar bilden?? Rätt svar belönas..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

:)Det är jue solklart. Bilden e tagen på torgbron men sikte på rådhuset..

Jocke J - 01 februari 2007 00:00