Bloggmeny

Lämpligt kroppshål o Bert som årets Skaraborgare...

torsdag, 29 januari 2009 17:30, Politik

När jag nu skrev om udda o knäppa personer har jag fått en del prat om detta. Udda kan finnas i alla samhällsgrupper. Jag sprang faktiskt på en idag på Hemköp som jag tänkte skriva om men inte gjorde.Det var säkert nån mening med sammanträffandet så här kommer storyn. För ett antal år sedan hade en av kommunens specialförvaltningar en konflikt med en enskild person. Jag var överhuvudtaget inte involverad eller hade med saken att göra mer än det allmänna politiska ansvaret. Tvisten handlade dock inte om politik utan ett affärsavtal.Efter att tvisten böljat fram och tillbaka så beslöt den kände och framgångsrike läkaren att skriva till undertecknad. Efter att allmänt ha öst galla över kommunen så avslutade vederbörande att han nu tillställt mej brevet och att jag nu kunde ta och stoppa upp det i lämpligt kroppshål.... På Hemköp har de radio,,,jag kunde höra nyheten att Radio Skaraborg utsett Bert Karlsson till årets Skaraborgare...Enligt redaktören så är Bert alltid årets Skaraborgare.... Jaa ,,vad säger man...Mitt senaste sammanträffande med Bert var när Scotts spelade på torget.. Bert stod utanför Särnmarkshuset och väntade på det försenade bandet--Han får syn på mej och skriker högt.. Faan,,,,kommunalrådet..har du inte ordning på nöt... Hej Bert sa jag...har du problem.... Jaa ,faan,,,di e ju försenade..kan du faan inte ordna nött.. Visst sa jag,,,men det regnar ju inte det har jag ordnat.... Mitt sällskap som inte hade nån aning vem denne man var frågade?? Vad var det för en idiot.... Denne man är årets Skaraborgare....ler..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*