Bloggmeny

Laiks 16 års killar först ut i Arenan...

fredag, 18 december 2009 02:14, Politik

Idag hade vi presskonferens inför premiären av Sparbanken Lidköpings Arena.För mig som varit med i hela processen känns det naturligtvis jätteskönt. En fantastisk känsla. Från idé till premiär för detta 200 miljoners bygge.Jag kan konstatera att vi gjort rätt från början och detta kommer att bli en stor tillgång i många hundra år.Idag var det premiär för ordinarie arena verksamhet och först ut och historiska blev Lidköping AIK.s 16 års lag. Tränare är Mattias Synnergren.Anders Gilbertsson är ordförande i LAIKS ungdomssektion. Båda tycker givetvis att hallen är kanon.. Filip Gilbertsson...Lite kul för min del..Filip är sondotterson till min farbror Rune Hedvall. Det innebär att min farfar och Filips morfarfarfar är samme person,,,,hänger ni med..ler...Jaa..vi är släkt..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*