Bloggmeny

Läcköinvigning

lördag, 09 juni 2007 18:25, Politik

Idag har sommarens verksamhet invigts på Läckö. Det är verkligen trevligt med Läckös utveckling där jag känner mej i högsta grad delaktig.I år invigdes en ny rustkammare med vapensamling ställt till förfogande av Armémuseum och familjen Söderbergs stiftelse. Jag har framfört under flera år att vi måste lämna en massa trista tillfälliga utställningar och istället satsa på ett levande Läckö med permanent verksamhet !!Det Levande slottet.!!! Ernst Billgren ställer ut och det hela funkar jättebra på Läckö.Helt klart är en konstutställning av klass ett stort steg framåt. Man får inte visa konst på nätet så jag tog en bild på Ernst istället. Kenth Lindström hälsade välkommen som vice ordf i Läcköstiftelsen eftersom landshövingen tog emot MS Gotheborg,ostindiefararen. Numera är det artistöverraskningar vid invigningen.. In kom Charlotte Perelli och satte sig intill mej för att invänta Lotta Engberg. Bra bilder blev det. Sen blir det givetvis opera på Läckö.Jag återkommer om detta.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*