Bloggmeny

Läckö

fredag, 04 juli 2008 22:38, Politik

Det var lite skumt väder över Lidköping idag,det räckte med en sväng över hamnen så såg man att det var solsken över Kållandsö.Jag åkte till Läckö.Nyheten i förrgår var nämligen att White arkitekter hade vunnit tävlingen om Victoriahuset. Se och läs själva. Jag klistar in adressen till en PDF fil nedanför sista bilden. Jag tycker att juryn utsåg det bästa förslaget och grattar till beslutet. Visserligen blir det till att sopa tak,,ler och att underhålla denna skapelse.Men bra blir det.Dessutom får Lidköping ytterligare en byggnad som sticker ut med det lilla extra.. Så här ser man Läckö när man sitter i Victoriahusets restaurang. Läckert. Det gäller att gå varsamt fram i denna fantastiska miljö. Jag får doftminnen från min barndom.Doften av tallskog och sjövatten är speciell. Denna and har lärt sig att prata med turisterna... Här är jag ute och går... http://www.lidkoping.se/download/18.f90de6e11a0a39157f80002197/F%C3%B6rslag+Tallspr%C3%A5k.pdf


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*