Bloggmeny

Läckö ,Thomas Rusiak o Mange

söndag, 09 september 2007 16:03, Politik

I veckan var jag i Göteborg. Ett av mötena handlade om byggandet av Victoriahuset vid Läckö. Ett Naturum skall uppföras för Vänern. Dessutom blir det en restaurang för 100 personer och en hörsal. Det kommer att bli en arkitekttävling och jag hoppas Kronprinsessan Victoria vill sitta med i juryn. Totalt planeras vi för mellan 800 och 1000 kvm. Victoria huset kommer att placeras på andra sidan Kungsviken så att man ser slottet. Ungefär med denna vyn. Discjockeyerna och rapartisterna Mange Schmidt och Thomas Rusiak var i stan igår och spelade på Eddies. Rusiak är för mej mest känd låten Hiphoper tillsammans med Teddybears Stockholm. Mange har haft flera hits,just nu med låten Viktig tillsammans med Petter. Både Mange och Thomas är ju befriande vanliga och åker runt som DJ,s samtidigt som man uppträder väldigt tight o nära publiken. Över tid ser jag förändringar och värderingsförskjutningar. Att Dj,s blir artister är en sådan, att vilja vara med på bild o bli publicerad är en annan så jag lägger ut bilder på Kjell i Vimlet. Jag hoppas snart det kan bli struktur på bildsidorna så att man klickar på en rubrik, typ Eddies den 8 sept. Helen Daniel utanför eddies. Sotis ville också vara med.Två söta..ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*