Bloggmeny

Läckö opera o tiggare igen.

måndag, 11 juni 2007 22:03, Politik

Läste att Aftonbladet tagit upp frågan om tiggarna.De räknade in de som spelar dragspel som tiggare,det gör inte jag.Vi musiker gör ju ett jobb. 80 % av 10.000 frågade tyckte att tiggeri skulle förbjudas.Så helt fel var inte min åsikt.Jag visste att jag skulle få kritik men det har jag aldrig vart rädd för.Jag nöjer mej med 51 % av befolkningen bakom mej.ler Tiggaren från Sevilla har de inte som opera på Läckö-däremot blir det opera igen.Jag fick en bild på Stefan Ljungkvist som skall spela sjungande polis denna gång. Jag kommer ihåg Stefan som sjungande trubadur på 70 talet, då hette han X Ljungkvist.Nu i operan på Läckö. Trädgården på Läckö är alltid magnifik.Lite för tidigt ännu,det tar en månad till för full grönska,men givetvis blir det Linné inspirerat.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*