Bloggmeny

Läckö -Diggiloo

måndag, 08 augusti 2011 09:48, Politik

Årets Diggiloo Läckö var en stor publiksuccé.Hörde röster om rekord.Oavsett det är det positivt att det arbete som läggs ner ger gensvar.

Själv hade jag tillfälle att prata med arrangören Jag har det senaste året engagerat mej i att vi skall ha en större gärna världsartist till Lidköping och arenan.

Den tar 13.000 besökare och det vore trevligt att testa och se hur ett sådant arrangemang genomförs.

Hade flera möten under våren om John Fogerty. Det krävs pengar/bankgarantier för artister denna nivå.Men intäktspotentialen upp emot 5-6 miljoner finns.Det handlar om att våga.I Fogertys fall ökade kostnaderna och de involverade backade ur. Men visst finns det artister som är säkra.Fogerty har aldrig spelat i Sverige under 7000 besökare.

Lasse Holm som fyller 70 nästa år ligger bakom Diggiloo och han gör det bra varje år.

Jessica Andersson.

 Thomas DiLeva.Förutom sina egna låtar har han en mycket bra röst för covers.Är en stor personlighet.På frågan varför han aldrig tävlat med sin musik

var svaret att den som aldrig tävlar är och förblir obesegrad.

 

Härlig miljö... 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*